• 6800 Hódmezővásárhely, Szántó K. J. u. 78.
  • Szobafoglalás: +3662534841

Heti Menü a Csárdában

Heti Menü a Csárdában

Kenguru Csárda
Heti menü
Ételrendelés: +3662534841

Kézműves Pizzák _____________________________________________________ 32 cm olaszos

Margarita pizza pizzaszósz, mozzarella (1, 7) 1990,- Ft
Négy sajtos pizzaszósz, mozzarella, gorgonzola, rikotta, parmezan (1, 7) 2990,- Ft
Sonkás pizzaszósz, sonka, mozzarella (1, 7) 2690,- Ft
Sonkás-kukoricás  pizzaszósz, mozzarella, sonka, kukorica (1, 7) 2690,- Ft
Sonkás-gombás-olívás  pizzaszósz, mozzarella, sonka, gomba, olívabogyó (1, 7) 2690,- Ft
Grillezett zöldséges pizzaszósz, mozzarella, grillezett gomba, cukkini, paprika, hagyma (1, 7)  3290,- Ft
Catalan  pizzaszósz, mozzarella, gorgonzola, Serrano, Chorizo szalámi, olívabogyó (1, 7)  3990,- Ft
Napoli paradicsomszósz,mozarella,szalámi,szárított paradicsom (1, 3, 7) 2890,- Ft
Magyaros pizzaszósz, mozzarella, szalámi, sonka, gomba, hagyma, csípős paprika (1, 7)  3290,- Ft
Serrano paradicsomszósz,mozarella,serrano,pesto,fenyőmag,rukkola (1, 7) 3490,- Ft
Tenger gyümölcsei paradicsomszósz, sajt,tenger gyümölcsei 3490,- Ft
Körtés-gorgonzolás mozzarella, gorgonzola, körte (1, 7) 2890,- Ft
     

Feltét: 300,-/adag
Doboz: 150,-
Tzatziki: 300,-
Pizzaszósz: 300,-

 

Jó étvágyat Kívánunk!

Az allergén anyagok listáját kérje a felszolgálótól! A menüváltoztatás jogát fenntartjuk!

A és B menü ára 1.790 Ft

Minden nap választható C menüben: Rántott szelet, hasábburgonyával  1.990 Ft

5 napos heti ebédjegy ára 8.950 Ft

7 napos heti ebédjegy ára 9.730 Ft

 

 

Rendelését leadhatja e-mail-ben és telefonon is: kengurugm@kengurugm.hu, vagy +3662534841

Az alábbi megrendelő felület segítségével is rendelhet ételt, kérjük figyeljen az elgépelésekből keletkező hibákra.

 

    Előre utalás esetét bankszámlaszámunk:  10300002 - 10594551 - 49020016

    Az alábbi helyre írja be a megrendelt menüt, napi lebontásban. Kérjük írja oda azt is, hogy hány adagot szeretne rendelni. (Például: H: 1 A + 1 B menü, K: 2 B menü, stb)